H2H – Human to Human Relationship and Communication

Downstage, The Art of Leadership, erbjuder ledare, företag och organisationer en unik form av praktisk utbildning och träning i kommunikation och ledarskap där vi relaterar till privatliv och arbetsliv som olika scener där vi som individer spelar olika roller. Vi kallar utbildningen för H2H (Human2Human) Relationship and Communication.

Att agera regissör på arbetslivets scen

Arbetet med relationer mellan människor är den svåraste utmaningen vi har som ledare. Tänk dig ditt företag eller organisation som en scen. Två saker har de gemensamt. Idéer som ska förverkligas och människor som ska förverkliga dem. På denna scen är du som ledare regissören. Dina medarbetare är din ensemble och målet är att tillsammans åstadkomma ”excellent perfomance”.

 

Anpassade kurser och träningsprogram

Vi arbetar med olika upplägg i såväl hel- eller halvdagsseminarier som workshops och föreläsningar. Vi lägger tillsammans med uppdragsgivaren upp träningsprogram för  individer och grupper där vi arbetar på djupet med att sammanlänka disciplin och intelligens med fantasi, intuition och visioner.

Downstage – The art of leadership erbjuder:

Gruppcoachning & träning

Träningsprogram och coachning i samspel, samarbete och samhörighet för grupper och arbetslag.

Personlig coachning & träning

Coachning och träning i ledarskap, kommunikation och personlig utveckling.

Workshops

Downstage erbjuder också workshops för organisationer, företag, grupper och team.

Inspirationsföreläsingar

Inspirerande föreläsningar i kommunikation och ledarskap där vi kopplar samman teaterns värld med arbetsplatsen.

Träning i presentationsteknik

Att på ett naturligt och bekvämt sätt tala inför en grupp eller publik är ofta kopplat till ångest och nervositet. Låt oss träna dig i konsten att tala inför publik.